Η Ομάδα του Studying History

Οι Συγγραφείς

https://2.gravatar.com/avatar/b0187010a18a49819698a8a6178601c5?s=100&d=identicon&r=G

Λουκία Νικολάου

Γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτισα με αγάπη για την Ιστορία και την Ιστορία της Τέχνης. Πρότυπό μου; Η μαμά μου!

Πρόδρομος Γ. Γεωργάτος

Ονομάζομαι Πρόδρομος Γεωργάτος και είμαι φοιτητής του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολόγιας του ΕΚΠΑ. Τα ενδιαφέροντα μου είναι η περίοδος του Μεσαίωνα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και οι λαοί της στέπας. Στο ελεύθερό μου χρόνο μού αρέσει η πεζοπορία και η μουσική. 

https://2.gravatar.com/avatar/c4f86d970220c98b842ae634a5ee06fd?s=100&d=identicon&r=G

Βασιλική Όλγα Κακαρά

Είμαι η Βασιλική-Όλγα και σπουδάζω στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά μου ξεχωρίζω ιδιαίτερα τον ευρωπαϊκό μεσαίωνα, την αρχαιολογία του προϊστορικού κόσμου και την αγάπη μου για τις γάτες.

Παναγιώτης Παπασπύρου

Ονομάζομαι Παναγιώτης Παπασπύρου και  σπουδάζω στο τμήμα Iστορίας και Aρχαιολογίας του ΕΚΠΑ. Με προσελκύει κυρίως  η ιστορία των βυζαντινών και νεότερων ελληνικών χρόνων  παράλληλα με την  αρχαιολογία των ανατολικών πολιτισμών.Χαίρομαι πολύ που με τη γραφίδα μου συνεισφέρω και εγώ  στην προσπάθεια του studyinghistory.gr   να προσδώσει ιστορική υφή στην προσωπικότητα του ενδιαφερόμενου αναγνώστη. DAB!

Σταμάτης Σιρινιάν

Τεταρτοετής φοιτητής Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ. Λατρεύω την πολεμική ιστορία και την αρθρογραφία στο studyinghistory.gr. Στον ελεύθερο χρόνο μου παρακολουθώ βιντεακια στα κανάλια Kings and Generals και Bazz Battles

Ο Διαχειριστής

Παντελής Σ. Γεντής

Διαχειριστής…wannabe ιστορικός και λάτρης της μουσικής. Επιθετικά και επιλεκτικά ψυχαναγκαστικός. Η μεσαιωνική ιστορία είναι μάλλον το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μου αν και δεν περιορίζομαι.

Φιλολογική Επιμέλεια

Παύλος Β. Ραμπαούνης

Προπτυχιακός φοιτητής κλασικής φιλολογίας του τμήματος φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής ΕΚΠΑ.
Ερευνητικά ενδιαφέροντα: αρχαϊκή λυρική ποίηση (με έμφαση στη μελική ποίηση, Σαπφώ), ομηρική και ησιόδεια ποίηση, ομηρικοί ύμνοι, ρωμαϊκή λυρική ποίηση και ελεγεία, λατινικό έπος (Aeneid), αρχαία ελληνική ιστορία (με έμφαση στην αρχαϊκή και κλασική εποχή), ρωμαϊκή ιστορία (με έμφαση στη res publica και το principatus)
Academia

Τεχνική Υποστήριξη

Σεβαστιανός Μήτσιος

Προπτυχιακός φοιτητής στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερο χρόνο μου ακούω μουσική διαβάζω βιβλία και χάνομαι στα παραμυθένια άσματα των νεράιδων της html.

Κωνσταντίνος Ρακτιβάν

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
ΥΔ Βιοϊατρικής Μηχανικής, ΕΜΠ


Υσ. Πολλοί ακόμη έχουν βοηθήσει και προσφέρει για την δημιουργία αυτού του ιστοτόπου αλλά προτιμούν να παραμένουν ανώνυμοι για τους δικούς τους λόγους